Zo doen wij dat

Bij De Specialiteitenbakkerij willen wij dat alles klopt. Daarvoor stellen wij dan ook alles in het werk. Onze ingrediënten zijn van constante topkwaliteit, onze medewerkers gaan hygiënisch te werk en wij innoveren continu het productieproces. Dat is maar goed ook, want de eindconsument wil uiteindelijk verzekerd zijn van een (h)eerlijk banketproduct.

Zo doen wij dat

Bij De Specialiteitenbakkerij willen wij dat alles klopt. Daarvoor stellen wij dan ook alles in het werk. Onze ingrediënten zijn van constante topkwaliteit, onze medewerkers gaan hygiënisch te werk en wij innoveren continu het productieproces. Dat is maar goed ook, want de eindconsument wil uiteindelijk verzekerd zijn van een (h)eerlijk banketproduct.

Zwart op wit

Het bovenstaande klinkt natuurlijk geweldig, maar u wilt wéten dat het goed zit. Dat begrijpen wij. Onze kwaliteitsafdeling is dagelijks bezig om de kwaliteit en hygiëne te waarborgen. Daarnaast wordt De Specialiteitenbakkerij meerdere keren per jaar beoordeeld op de beheersing van de voedselveiligheid en de kwaliteit van producten en productieprocessen. Ook de afgelopen keer hebben wij weer het IFS Food Higher Level certificaat behaald en dat staat zwart op wit gedrukt. Benieuwd naar onze laatste score? Download dan het certificaat voor onze productielocatie in Tiel of Dodewaard.

Zien doet geloven

We zijn ons ervan bewust, het klinkt misschien wel als een sprookje. Daarom nodigen wij u graag uit om langs te komen op een van onze productielocaties. Wij maken graag kennis met u en staan vol enthousiasme voor u klaar. Dat alles uiteraard onder het genot van heerlijke koffie en een vers stuk taart.