Even afbakken en klaar

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat is ons uitgangspunt als het gaat om de taarten van de easy peasy collectie. De taarten bereiden wij op een eenvoudige wijze. Alle ingrediënten zijn puur, wat het voor onszelf ook lekker makkelijk maakt. U kunt vertrouwen op een goed product dat geschikt is voor de retail, horeca en foodservice. Alle easy peasy taarten worden verpakt in een baktray. Dit ziet er niet alleen mooi en strak uit, maar is dus ook zeer functioneel. Wij denken graag met u mee over het beste eindproduct voor u. Lekker makkelijk, samen bereiken we namelijk het meest. Vind een overzicht van deze collectie onderaan de pagina of bekijk onze brochure.

18 cm
550 – 600 g
   3 cm
Bevroren geleverd

Even afbakken en klaar

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Dat is ons uitgangspunt als het gaat om de taarten van de easy peasy collectie. De banketproducten zijn verpakt in een hittebestendige baktray waardoor u ze zo kunt afbakken of kunt laten ontdooien. Easy peasy noemen wij dat. Deze heerlijke taarten maken wij in verschillende smaken en maten. Nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn? Bekijk een greep uit onze collectie en doe ideeën op.

piehouse assortiment

Piehouse assortiment

Global baked, local taste. Met dit in gedachte hebben wij ons Piehouse label gecreëerd. Hiermee willen wij onze klanten over de hele wereld voorzien van authentieke, lokale smaken. Alle ingrediënten die wij gebruiken in onze taarten zijn puur en van topkwaliteit. U kunt hierdoor vertrouwen op een goed product dat geschikt is voor de retail, horeca en foodservice. Wij denken graag met u mee over het beste eindproduct naar uw wensen. Samen bereiken we namelijk het meest. Benieuwd naar de collecties? Bekijk ons Piehouse assortiment.

Onze easy peasy collectie

De taarten uit de easy peasy collectie zijn er in allerlei smaken. Hieronder treft u onze de taarten uit de easy peasy collectie. Bent u benieuwd naar onze volledige Piehouse assortiment of hebt u een idee voor een nieuwe smaak voor deze handige taarten? Neem gerust contact met ons op.

Onze easy peasy collectie

De taarten uit de easy peasy collectie zijn er in allerlei smaken. Hieronder treft u onze standaard taarten uit de Piehouse collectie. Bent u benieuwd naar onze volledige collectie of hebt u een idee voor een nieuwe smaak voor deze handige taartjes? Neem gerust contact met ons op.

Piehouse collecties

Talloze taarten geschikt voor de retail, horeca en foodservice

Collecties

Talloze taarten geschikt voor de retail, horeca en foodservice