Perfecte mix tussen ambacht en technologie

De banketproducten uit de handy little collectie zijn een pareltje als het gaat om ambacht en technologie. Wat deze taartjes uniek maakt is de speelse en authentieke look. De verfrissende smaakcombinaties van de handy little taartjes maken iedereen blij. Klein, maar fijn! Vind een overzicht van deze collectie onderaan de pagina of bekijk onze brochure.

9 cm
100 g
  4 cm
Bevroren geleverd

Perfecte mix tussen ambacht en technologie

De banketproducten uit de handy handcrafted collectie zijn een pareltje als het gaat om ambacht en technologie. Wat deze taarten uniek maakt is de speelse en authentieke look. De verfrissende smaakcombinaties van de handy handcrafted taarten maken iedereen blij. En dan nog iets: deze banketproducten zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten en smaken. De keuze is reuze wat ons betreft. Bekijk een greep uit deze collectie en doe ideeën op.

Uit de innovatieve keuken

Al lijkt het alsof de taarten zo uit grootmoeders keuken komen: niets is minder waar. Voor de productie van deze heerlijke banketproducten lieten wij speciaal een productielijn ontwerpen. Dat maakt deze collectie extra leuk. U krijgt namelijk een ambachtelijk product voor een industriële prijs. Deze taarten zijn geschikt voor de retail, horeca en foodservice. Wij verpakken de banketproducten op verschillende manieren en leveren deze vriesvers.

Onze handy handcrafted collectie

De taartjes uit de Handy Little collectie zijn er in allerlei smaken. Hieronder treft u onze standaard taartjes uit het Piehouse assortiment. Bent u benieuwd naar onze volledige collectie of hebt u een idee voor een nieuwe smaak voor deze handige taartjes? Neem gerust contact met ons op.

Onze handy handcrafted collectie

De taartjes uit de handy handcrafted collectie zijn er in allerlei smaken. Hieronder treft u onze standaard taartjes uit de Piehouse collectie. Bent u benieuwd naar onze volledige collectie of hebt u een idee voor een nieuwe smaak voor deze handige taartjes? Neem gerust contact met ons op.

Collecties

Talloze taarten geschikt voor de retail, horeca en foodservice

Collecties

Talloze taarten geschikt voor de retail, horeca en foodservice