De bakkerij voor iedereen

In 1998 begon ik vol enthousiasme een eigen bakkerij. De toen kleine onderneming is in de afgelopen jaren gegroeid. Inmiddels levert De Specialiteitenbakkerij heerlijke private label banketproducten over de hele wereld. Onze succesformule? Bij ons is álles mogelijk. Wij produceren taarten in alle soorten, maten en smaken. Al onze banketproducten zijn geschikt voor verkoop in de retail, horeca en foodservice. Wij bakken dus letterlijk voor iedereen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.


Karel de Jong

Founder & Innovator

Medewerkers

een deel van ons enthousiaste team

Medewerkers

een deel van ons enthousiaste team

Geschiedenis

Hoe het begon

Vroeger, toen Karel de Jong een jaar of tien was, bakte hij al heel veel banketproducten. Zijn vader had een bakkerij en Karel hielp maar al te graag mee. Die passie voor het vak, is het beste ingrediënt waar Karel ooit mee begon.

De eerste stap

In 1998 begon Karel zijn eigen bakkerij, gespecialiseerd in appeltaart. Hier bakte hij taarten met name voor de horecasector. Al snel breidde Karel het assortiment uit met andere soorten taart en bediende hij steeds meer klanten.

Zeven jaar later

In 2005 verhuisde De Specialiteitenbakkerij naar een gloednieuw pand in Dodewaard. Een geweldige stap voorwaarts. De mooie productielijnen zorgden ervoor dat er nog meer soorten taart gemaakt konden worden.

Kers op de taart

In 2013 kwam er nog een prachtige productielocatie bij; de kers op de taart. Deze moderne bakkerij is gevestigd op het bedrijventerrein Medel in Tiel. De locatie beschikt over de meest innovatieve productiemachines en een geweldige proefbakkerij waar de nieuwste ideeën worden gecreëerd en getest. Met deze faciliteiten kan De Specialiteitenbakkerij u altijd van dienst zijn.